خبر جدید؛ این دسر میوه ای سه سوته را برای شب چله درست کنید!

فرارو: شب یلدا از سنتهای اصیل ایرانیها است که خانوادهها در این شب دور هم جمع میشوند و با خوردن انار و هندوانه و آجیل و خوراکیهای مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ این شب را سپری میکنند. یکی از دغدغههای خانمهای با سلیقه برای پذیرایی در این شب این است که خوراکیهای خوشمزه و زیبای یلدایی را تهیه کنند.

دسر میوهای یکی از آسانترین دسرهایی است که میتوانید آن را با روشی آسان و با چند قلم مواد برای شب یلدا درست کنید. این دسر از ترکیب دو لایه کرم کارامل و شیر و ژله و میوه تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر زمان کافی برای درست کردن دسرهای پر دردسر و زمانبر را برای شب یلدا ندارید، این دسر مخصوص شما است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر میوهای همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر میوهای
- پودر کرم کارامل: ۱ بسته
- شیر: ۲ لیوان
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
- پودر ژله آلوئورا: ۱ بسته
- آب سرد: ۱ لیوان
- آب جوش: ۱ لیوان
- میوه به دلخواه (سیب، موز، انار، نارنگی و…): به میزان لازم
طرز تهیه دسر میوهای
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژله آلوئورا را با آب جوش مخلوط کنید و بعد آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری کاملا حل و شفاف شود. ژله حل شده را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود.
در مرحله بعد پودر کرم کارامل، نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم شروع به جوشیدن کند و کمی غلیظ شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
حالا لیوانهای مخصوص دسر را آماده کنید و یک چهارم لیوانها را با مایه دسر پر کنید، سپس لیوانها را داخل یخچال بگذارید تا یکی دو ساعت بماند و دسر ببندد.
در مرحله بعد میوههای موردنظر را خرد کنید و داخل لیوان و روی لایه دسر بسته شده بریزید. حالا ژله آلوئورا را که خنک شده است، روی میوهها بریزید تا لیوان پر شود، سپس لیوانها را به مدت یک تا دو ساعت دیگر د اخل یخچال بگذارید تا دسر کاملا بندد.

حالا دسرهای خوشمزه و بسیار آسان ما آماده است که میتوانید روی آن را به دلخواه با خامه یا سس شکلاتی و کاراملی تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
- برای درست کردن این دسر سعی کنید از میوههایی مانند کیوی، پرتقال و آناناس استفاده نکنید؛ زیرا اسید موجود در آنها موجب میشود ژله نبندد.
- نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
مطلب ( خبر جدید؛ این دسر میوه ای سه سوته را برای شب چله درست کنید! ) به صورت خودکار از سایت www.bartarinha.ir منتشر شده است.