میوه هایی که خوردن هسته آن موجب مرگ می شود❌
دکتر محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر:
🔹هسته بعضی از میوهها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.
🔹هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود.
🔹تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هستههای آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دوز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است.
🔹مطابق با دادههای سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.
بهداشت نیوز/