طرزتهیه غذای سنتی ته چین هویج پلو با طعمی بی نظیر

دستور پخت ته چین هویج پلو غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

 

بدینسان:

ته چین یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی می باشد که با استفاده از مرغ و یا گوشت تهیه می شود. ته چین هویج پلو یک نوع ته چین با طعم و عطری بسیار خوب می باشد که مانند دیگر ته چین ها به راحتی تهیه می شود.

ته چین یکی از غذاهای محبوب و پر طرفدار ایرانی است که در طعم های مختلف تهیه می شود. انواع ته چین ها یک چیز مشابه دارند که مرغ و یا گوشت چرخ کرده است. در بعضی از ته چین ها از گوشت چرخ کرده و در دیگر ته چین ها از مرغ استفاده می کنند. در ته چین هویج پلو از گوشت چرخ کرده استفاده می شود. طرز تهیه ته چین هویج پلو در این مطلب قرار دارد.

 

در سایت آرگا می توان علاوه بر دستور تهیه ته چین هویج پلو با دستور تهیه ته چین های لذیذ دیگری مانند  ته چین آلو اسفناج و ته چین گوشت قلقلی آشنا شد. برای تزئین انواع ته چین می توان از زرشک و یا هویج پخته و رنده شده به دلخواه استفاده کرد.

ته چین هویج پلو لذیذ

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • هویج ۳ عدد
  • ماست ۱ عدد
  • زرشک نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • گلاب ۱ قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم

ته چین هویج پلو با طعمی عالی

طرز تهیه ته چین هویج پلو سنتی

ابتدا برای تهیه ته چین باید برنج را نیم ساعت قبل از تهیه ته چین خیس کنید، برای این منظور برنج را دو الی سه بار شسته و با آب و نمک خیس کنید. در یک قابلمه آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بی آید. سپس برنج را به قابلمه بی افزایید.

برنج را به صورت نیم پز آبکش کرده و کنار بگذارید. پیاز را شسته و پوست کنید. سپس به صورت نگینی خرد کنید. یک تابه را با مقداری روغن بر روی حرارت قرار دهید و پیاز را در تابه تفت دهید. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه بی افزایید و تفت دهید.

گوشت چرخ کره را تا حدی که تغییر رنگ بدهد تفت دهید و بعد پودر سیر، نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین را اضافه نمایید و مجددا هم بزنید. پس از گذشت ۱۰ دقیقه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. هویج ها را پوست و رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

طرز تهیه ته چین هویج پلو لذیذ

یک کاسه مناسب بردارید و زرشک را به همراه زرده تخم مرغ در کاسه مخلوط کنید. زعفران، روغن و ماست را هم اضافه کرده. در ادامه مقداری نمک و گلاب هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. نصفی از برنج به مخلوط تخم مرغ بی افزایید و هم بزنید.

در این مرحله قابلمه را چرب کنید و مخلوط تخم مرغ و برنج و… را به قابلمه اضافه کرده و با استفاده از قاشق فشرده کنید. سپس مواد گوشتی را بی افزایید و باز هم با استفاده از قاشق فشرده کنید. ما بقی برنج سفید را بر روی مواد گوشتی بریزید و فشرده کنید.

ته چین هویچ پلو متفاوت

روی برنج مقداری کره و زعفران آب شده بریزید و پس از گذشت ۴۵ دقیقه ته چین را در ظرفی برگردانید و همراه انواع ترشی سرو کنید.

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا