آشپزیآموزش و سرگرمیتغذیه
نحوه ی برش فلفل دلمه ای/اینو عمرااا بلد باشی!چه جااالب…!
فلفل دلمه ای نیز فلفل شیرین و یا کپسایسین هستند و در رنگ های مختلف مثل زرد، قرمز، سبز، بنفش و نارنجی موجود هستند.
این سبزیجات، بیش از 900 سال پیش در جنوب و آمریکای مرکزی پرورش داده شدند و نام فلفل را از استعمارگران اروپایی آمریکای شمالی دریافت کردند. این ها می توانند به راحتی در انواع مختلفی از آب و هوا رشد کنند.
فلفل دلمه ای شیرین ترکیبی از مزه تند و بافت ترد است. این ها به طور علمی به عنوان کپسایسین شناخته می شوند و متعلق به گروه خانواده بادنجانیان شامل فلفل چیلی، فلفل قرمز، سیب زمینی، گوجه فرنگی و بادمجان است. فلفل سبز و بنفش کمی طعم تلخ دارند، در حالی که مزه قرمز، زرد و نارنجی، طعم شیرین تر و میوه ای دارند.