یه رول جذاااب فیله ی گوشت کبابی/دلت نخوااااد…!

فیله گوساله را به روش گفته شده باز کنید از مایه کباب کوبیده برای داخل کباب رول استفاده کنید. فلفل دلمه ای سبز و قرمز را برش بدید فیله گوسفندی برش خورده را هم قراربگیرد و رول کنید.

حتما در فریزر قرار بدید کمی سفت بشه تا برش بهتر بدید از سیخ چوبی استفاده کنید حتما سیخ را یکساعت داخل آب قرار بدید تا زمان رفتن روی منقل نسوزه .

نوش جان❤❤🙏🏼

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا