پوست این میوه ها را دور نریزید!

بدینسان : معمولا قسمتی از میوه را همراه با پوست آن بیرون می ریزیم در حالی که پوست میوه مراحل رسیدن و جذب مواد مغذی را به همراه خود میوه طی کرده است. بنابراین می توان از پوست آن برای جذب بیشتر مواد مغذی استفاده کرد.

در ادامه به پنج میوه که از پوست آنها می توان استفاده کرد اشاره می کنیم:

پوست موز

پوست موز مانند میوه آن حاوی پتاسیم، فیبر غذایی، چربی غیراشباع و اسیدهای آمینه است و به خصوص پوست نارس آن سرشار از آنتی اکسیدان است. می توانید پوست موز را در مخلوط کن مخلوط کرده و به عنوان اسموتی استفاده کنید.

پوست پرتقال

پوست پرتقال حاوی آنتی اکسیدان، کلسیم، ویتامین های B، A و C است، جالب است بدانید که فیبر پوست پرتقال بیشتر از داخل آن است.

پوست لیموترش

پوست لیموترش حاوی مواد مغذی مانند کلسیم، پتاسیم و ویتامین C است.

پوست کیوی

پوست کیوی سرشار از فیبر است. فیبر پوست این میوه تقریباً سه برابر خود میوه است.

ساقه کلم بروکلی

ساقه این سبزی مانند گیاه مغذی و خوش طعم است و حاوی آنتی اکسیدان، فیبر ویتامین و فولات است.

منبع: صدآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا