معجزه های انار و بخش سفید آن

بدینسان:
انار میوه ای است که فوایدهای زیادی برای سلامتی دارد. از بیشتر بیماری ها جلوگیری می کند و اثرات فوق العاده ای روی سلامت پوست و مو دارد.

وقتی انار می‌خورید دانه‌های آن را می‌خورید و قسمت سفید آن معمولاً مزه تلخی دارد؛ اما منعی برای خوردن ندارد و اگر دوست دارید می‌توانید دانه‌ها را با بخش سفید اطراف آن هم بخورید. واردکردن انار در رژیم غذایی روزانه کار راحتی است و انتخاب‌های زیادی دارید. ساده‌ترین راه این است که خود انار را به‌عنوان میوه‌ای در میان‌وعده‌هایتان مصرف کنید. در فصل انار تا می‌توانید از شکل تازه این میوه استفاده کنید.

انار خواص ارزشمند زیادی دارد؛ اما این میوه بیشتر به‌خاطر آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر بالایی که دارد معروف است. همین مسئله باعث شده انار برای سلامت گوارش و حفاظت از شما در برابر بیماری‌های قلبی و حتی برخی از سرطان‌ها بسیار مفید باشد.
شناخت خواص انار پیشینه‌ای هزارساله دارد. دانه‌های خوردنی انار، ترد و قرمز و آبدار و کمی ترش‌مزه و قطعاً خوشمزه‌اند و به‌راحتی می‌توانید از آنها در انواع سالاد، غلات صبحانه و ماست‌های میوه‌ای استفاده کنید.

ارزش غذایی انار

انار منبع عالی مواد مغذی است، خصوصاً فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌های B و املاح. یک فنجان انار دارای ارزش غذایی زیر است
 بخورند؛ اما همیشه بهتر است ابتدا از پزشکتان سؤال کنید.
مطالعات نشان داده‌اند انار می‌تواند قند خون ناشتا را در افرادی که دچار دیابت هستند بهبود بخشد.

آیا مصرف انار عارضه جانبی هم دارد؟

مصرف انار هیچ عارضه جانبی ندارد و به‌راحتی می‌توانید از خوردن این میوه پرخاصیت لذت ببرید. اما برخی از افراد ممکن است نسبت به این میوه آلرژی داشته باشند یا دچار ناراحتی گوارشی شوند.
اگر نسبت به فروکتان حساسیت داشته باشید احتمال دارد با خوردن انار دچار عوارض گوارشی مثل نفخ و اسهال شوید. اما این اتفاق معمولاً زمانی می‌افتد که مقدار زیادی انار بخورید.
کسانی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند باید از پزشک خود سؤال کنند تا خوردن انار تداخلی با داروهایشان ایجاد نکند. انار ممکن است با بعضی از داروها مثلاً داروهای رقیق‌کننده خون تداخل داشته باشد.
،،،،پیش از اینکه فصل انار تمام شود می‌توانید دانه‌های آن را فریز کنید و بعداً در اسموتی‌ها از آن استفاده کنید.
یادتان باشد که گرفتن آب انار باعث می‌شود بخش عمده فیبر آن را از دست بدهید؛ اما باز هم می‌توانید با نوشیدن آب انار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها و املاح آن بهره ببرید.
دانه‌های انار را در سالادتان بریزید یا آنها را همراه با سبزیجات سرو کنید. در ماست، غلات صبحانه یا پوره چیا هم می‌توانید از دانه‌های انار استفاده کنید.

آیا خوردن خود انار پرخاصیت‌تر است یا آب انار؟

به‌طورکلی خوردن خود میوه معمولاً پرخاصیت‌تر است تا نوشیدن آبمیوه. زیرا فرایند آب‌گیری میوه‌ها، فیبر آن را حذف می‌کند که یک ماده غذایی ارزشمند است.

اگر دانه‌های انار را بجوید و هسته آن را دور بیندازید آیا باز هم از فواید انار بهره خواهید برد؟

حتی بخش سفید انار و پوست آن نیز خواصی دارد و هسته انار هم از این قاعده مستثنی نیست. هسته‌های ترد انار دارای بیشترین فیبر این میوه‌اند و شما می‌توانید هسته‌ها را نیز بجوید و قورت بدهید.

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا