گران قیمت ترین میوه جهان را بشناسید!

فیسالیس یا گیلاس زمینی از دسته میوه‌های استوایی و گران قیمت دارای رنگ نارنجی است که در کاهش فشار خون، افزایش لاغری، بهبود سلامت چشم و سم زدایی کبد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سیدرضا تاج الدینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هوراند امروز در گفتگو با خبرنگاران از آغاز برداشت محصول استوایی فیسالیس در مزارع شهرستان هوراند خبر داد و اظهار کرد: در منطقه گرمسیر چایپاره این شهرستان، برداشت فیسالیس (گیلاس زمینی) آغاز شده است و طبق برآورد کارشناسان جهاد کشاورزی پیش بینی می‌شود امسال ۲۰ تن از این محصول در این شهرستان برداشت و در بازار عرضه شود.

وی ادامه داد: فیسالیس یا گیلاس زمینی از دسته میوه‌های استوایی و گران قیمت دارای رنگ نارنجی است که در کاهش فشار خون، افزایش لاغری، بهبود سلامت چشم و سم زدایی کبد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تاج الدینی با بیان اینکه گونه توت طلایی این میوه عطر بسیار خوبی دارد و اندازه‌ای مانند گوجه گیلاسی دارد افزود: این گونه در شرایط گرم و مرطوب رشد می‌کند.

رحیم نعمتی بهره بردار کشت فیسالیس در روستای تازه کند یافت شهرستان هوراند نیز با بیان اینکه هوراند را باتوجه به آب‌وهوای متفاوتی که دارد می‌توان چهارفصل سال را در بیشتر فصول سال تجربه کرد افزود: ویژگی‌های آب‌وهوایی، ظرفیت تولید میوه‌های گرمسیری همچون فیسالیس و خارج از فصل همچون گیلاس را در این منطقه افزایش داده است.

شبیهی کارشناس فنی کشت فیسالیس نیز با بیان اینکه فیسالیس یکی از میوه‌های استوایی بومی مناطق آمریکای جنوبی و از خانواده گوجه فرنگی است گفت: میوه آن مانند پرتقال، رنگ زرد متمایل به نارنجی و طعمی ترکیبی از طعم میوه‌های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس دارد و خواص دارویی استثنایی آن موجب شده است که به صورت انبوه در برخی از مناطق استان آذربایجان شرقی تکثیر و تولید شود و به تازگی در هوراند هم به صورت گسترده کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه میوه فیسالیس (عروسک پشت پرده) با یک لایه کاغذی شکل، به صورت کامل در برگرفته شده است و می‌توان آن را در سالاد، دسر مربا و ژله به کار برد و یا اینکه مانند انگور یا هر نوع میوه دیگری، به تنهایی و یا خشک شده مصرف کرد افزود: از فیسالیس، که گیلاس زمینی نیز نامیده می‌شود، در تهیه کرم‌های آرایشی نیز استفاده می‌شود همچنین مصرف این میوه تاثیر بسزایی در شادابی و طراوت پوست دارد، فیسالیس بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال‌های آزاد که موجب بروز بیماری‌هایی مانند سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می‌شود، حفاظت می‌کند.

منبع:فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا