طرز تهیه چلوگوشت لذیذ

بدینسان_


پياز رو خلالى خرد کنید و تفت دهید تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد کنید و به پياز اضافه کنید، نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت دهید و تكه هاى گوشت رو اضافه کنید و يك ربع الى بيست دقيقه تفت بدین و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه نمایید و تفت بدین تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه کنید و بذارید تا بپزه و اب خورش به غلظتى برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه کنید و بذارید يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم کنید

♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد

♦️در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورشت اضافه كنيد…(اختيارى)
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌‌
ashpazi

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا