چند سالت بود كه فهميدی يه شيشه نوتلا تقريبا سه چهارمش شكر و روغن پالمه؟

حدود ۲۰٪ نوتلا از فندق و كاكائو تشكيل شده ولی اسمش كرم فندق و شكلاته و اين نامگذاری از بازيهای سرمايه‌داري در غذا با كلمات برای گول زدن مصرف‌كننده است.

با توجه به اينكه حدود ۷۰٪ اون شكر و روغن پالمه، اسمش بايد ميشد كرم روغن پالم و شكر و بعيده با اين اسم همينقدر محبوب باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا