» آموزش و سرگرمی » نحوه سرخ کردن سبزی قورمه جا افتاده و خوشمزه
آموزش و سرگرمی

نحوه سرخ کردن سبزی قورمه جا افتاده و خوشمزه

مرداد 19, 1402 00

قورمه سبزی یک غذای سنتی و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که از ترکیب انواع سبزیجات، لوبیا وگوشت تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ای که دارد، بسیار محبوب است و به عنوان یکی از غذاهای اصلی در مراسم‌ها سرو می‌شود. برای تهیه یک قورمه‌ سبزی جا افتاده باید نکات زیادی را مورد توجه قرار دهید. یکی از مهم‌ترین این نکات، سرخ كردن سبزی آن است.

آموزش شیوه تفت دادن سبزی قورمه

پیش از اینکه شیوه سرخ کردن سبزی قرمه سبزی را بدانید باید با لیست ترکیبات سبزی های قرمه سبزی آشنا شوید. ترکیبات سبزی خورشت قورمه سبزی بسته به هر منطقه فرق دارد. اغلب در تهران و بعضی شهرهای ایران سبزی قورمه شامل: تره، جعفری،گشنیز، شنبلیله و اسفناج می باشد.

 

برای تهیه 2 کیلوگرم سبزی برای قورمه سبزی از این سبزی ها با این اندازه استفاده می کنند :

– تره  800 گرم

– جعفری  700 تا 800 گرم

– گشنیز  350 تا 450 گرم

– شنبلیله  50 تا 75 گرم

 

در صورتی که فصل برگ چغندر و یا اسفناج باشد ، پیشنهاد می کنیم برای خوشمزه شدن قورمه سبزی حتما از آنها به ترکیب سبزی قورمه سبزی اضافه کنید.

بدینسان/

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×