» آموزش و سرگرمی » اشتباه‌های آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی
آموزش و سرگرمی - تغذیه - سبک زندگی - سلامت

اشتباه‌های آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

مرداد 21, 1402 00


بدینسان:

🔹نیم‌پز کردن گوشت، مرغ، بوقلمون، غذاهای دریایی و تخم مرغ

🔸نگهداری غذا به مدت طولانی بیرون از یخچال
🔹پوست کندن میوه و سبزی بدون اینکه ابتدا آنها را بشوییم
🔸قرار دادن گوشت پخته در بشقابی که گوشت خام در آن قرار دارد
🔹مزه یا بو کردن غذا برای اینکه بدانید فاسد شده است یا خیر
🔸شستن گوشت، مرغ یا بوقلمون بدون ملاحظات بهداشتی

Tabnak

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×