اگر می‌خواهید پی به راز پخت یک لوبیا پلو مجلسی ببرید حتماً بیننده این ویدیو جذاب باشید

مواد لازم برای پخت لوبیا پلو مجلسی 🍛 😋

▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

▫️لوبیا سبز ۲۰۰ گرم

▫️برنج ۲/۵ پیمانه

▫️سنگ نمک

🔸ادویه ها

▫️زنجبیل ۱/۲ ق چ

▫️پودر فلفل قرمز نصف ق چ

▫️زیره دلبخواه ( ۱/۳ ق چ کوبیده شده)

▫️چوب دارچین یک عدد ( پودرش باعث تیره شدن برنج میشه)

▫️نمک نصف ق چ

▫️زردچوبه ۱/۳ ق چ

▫️پودر گل محمدی ۱ ق غ سر خالی

▫️رب دو الی سه ق غ

▫️سیر تازه یک حبه له شده

▫️زعفران دم کرده

▫️یک عدد هویج خلالی

▫️کره ۳۰ گرم

۱) خیس کردن برنج یک تا دو ساعت قبل با سنگ نمک باعث میشه هم برنج افزایش حجم داشته باشه هم خورد و شفته نشه و جذب آبش هم بره بالا.

سنگ نمک رو توی توری بذارید بهتره.

۲) سرخ کردن رب رنگ غذارو بهتر میکنه

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا