اگر میخواهید پی به راز پخت یک لوبیا پلو مجلسی ببرید حتماً بیننده این ویدیو جذاب باشید
مواد لازم برای پخت لوبیا پلو مجلسی 🍛 😋
▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▫️لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
▫️برنج ۲/۵ پیمانه
▫️سنگ نمک
🔸ادویه ها
▫️زنجبیل ۱/۲ ق چ
▫️پودر فلفل قرمز نصف ق چ
▫️زیره دلبخواه ( ۱/۳ ق چ کوبیده شده)
▫️چوب دارچین یک عدد ( پودرش باعث تیره شدن برنج میشه)
▫️نمک نصف ق چ
▫️زردچوبه ۱/۳ ق چ
▫️پودر گل محمدی ۱ ق غ سر خالی
▫️رب دو الی سه ق غ
▫️سیر تازه یک حبه له شده
▫️زعفران دم کرده
▫️یک عدد هویج خلالی
▫️کره ۳۰ گرم
۱) خیس کردن برنج یک تا دو ساعت قبل با سنگ نمک باعث میشه هم برنج افزایش حجم داشته باشه هم خورد و شفته نشه و جذب آبش هم بره بالا.
سنگ نمک رو توی توری بذارید بهتره.
۲) سرخ کردن رب رنگ غذارو بهتر میکنه