مرغ سوخاری لذیـذ
مرغ رو با پیاز فراوون ونمک و زعفران پختم. بعد یدونه تخم مرغ رو با نصف لیوان شیر و پودر سیر و آویشن و فلفل سیاه و نمک و دو سه قاشق آرد مخلوط کردم تا غلظتش به انداره ماست بشه و تکه های مرغ رو داخل این مواد زدم و بعد با پودر سوخاری آغشته کردم و سرخ کردم دیگه نیاز نیست خیلی زمان بدید چون مرغها قبلا پخته. کافیه پودر روی مرغ سرخ بشه قارچ رو هم تو همین مواد زدم و سرخ کردم.
**+ یه روش دیگه مرغ سوخاری این بود که تکه های مرغ رو خام تو همون مواد بالا میخوابونم تا مزه دار بشه بعد پودر سوخاری و بعد سرخ میکنم این مدل زمان میبره حدود بیست دقیقه برای هر تکه البته بستگی به بزرگی و کوچیکی تکه های مرغ هم داره.
🍗